SALSA DE REMOLATXA (6 rac)

Ingredients

  • 180 gr de cebes tallades a mitja lluna ben fines
  • 180 gr pastanegues tallades a rodanxes fines
  • 2 remolatxes grans o 4 petites cuites amb la seva aigua
  • Oli d’oliva, herbes provençals, sal marina
  • 1 cullerada sopera de vinage de poma
  • 1 cullerada sopera de sucre (o al gust)
  • Una mica de tomàquet natural triturat

Elaboraciò

Daurar les cebes amb una mica d’oli d’oliva í sal marina, tapat a foc mitjá baix durant 15 min.

Afegir les pastanagues, les herbes, el vinagre de poma, el sucre i un fons d’aigua de coure les remolatxes, tapar i coure a foc mìtjà baix durant 30 min.

Afegir les remolatxes tallades. Fer puré amb les verduras, i anar afegint puré de tomáquet fins a obtenir el color, la textura i la quantitat desitjats.

One comment

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s