CROQUETES DE MILL, PANSES I VERDURES

Ingredients

Massa

  • 4 pastanagues grans tallades a daus o una carbassa petita
  • 2 porro tallats a daus
  • 50 grs de pauses
  • 300 grs de mill
  • 900 ml  d’aigua aproximadament
  • sal i herbes provençals

Beixamel

  • 1 ceba gran talìada a daus
  • 60 grs de mantega
  • 200 grs de farina blanca
  • 1 l de llet
  • sal

Elaboraciò

Sofregir porro i pastanaga, afegir les panses, sofregir. Afegir el mill i torrar-lo una mica en sec abans de cobrir d’aigua mineral. Salar i bullir a foc suau i anar afegint aigua poc a poc per a qué es vagi coent però que no s’en xarqui.

Rectificar de sal.

Quan estigui cuit evaporar l’aigua que li quedi fins que el resultat sigui una massa cuita però eixuta.

A part fer la beixamel sofregint la ceba en la mantega durant 15 min a foc suau i tapat, fins que estigui transparent. Afegir la farina i incorporarla bé, coure-ho tot junt durant 5-10 min sense que agafi color.

Afegir poc a poc la llet remenant amb les varnilles, i afegír la sal.

Quan la beixamel estigui ben espessa barrejar-hi el mill cuit, incorporar-ho tot el conjunt i triturar amb el túrmix.

Rectificar de sal i abocar-ho a una safata adecuada.

Deixar-ho refredar i bolejar les croquetas al día següent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s