RECEPTES TALLER DE CUINA Gener-Febrer

Hola a tothom,
 
Adjuntem les receptes del curs de cuina que hem fet al gener i febrer per si us pot interessar.
Moltes gràcies.
 
Alex.
 

PASTIS DE VERDURES AMB SALSA DE REMOLATXA

 

Ingredients per a 4 persones

–       4 Ous

–       150 ml  nata

–       100 gr mongeta tendra

–       100 gr bròquil

–       100 gr pastanaga

–       100 gr  porro

–       100 gr carbassa

–       100 gr espàrrecs

Ingredients per la  salsa de remolatxa

–       2 pastanagues mitjanes (o un tros de carbassa)

–       1 ceba mitjana

–       1 porro

–       2 remolatxes (aprofitem l’aigua de bullir)

–       4 cullerades de tomàquet natural

–       Sal

–       Oli

–       Vinagre de poma

PILOTA AL FORN AMB SALSA DE PERES

Ingredients per a 4 persones

–       350 gr picada de porc

–       350 gr picada de vedella

–       2 ous

–       1 all

–       Julivert al gust

–       4 llesques de pa amb llet

–       Sal

Per la Salsa de Peres

–       200 gr de peres

–       200 gr de ceba

–       Sal

–       1 raig de vi blanc

–       Oli

PASTIS DE POMA

 Ingredients per a 4 persones

–       1 got de llet

–       2 gots de farina

–       4 pomes + 1 per decorar

–       1 sobre de llevat

–       3 cullerades soperes de sucre + 2 cullerades  per decorar

Bon profit…

AMPA Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s